Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.05.2021 14:41 - Седмицата на Истината дойде . . .
Автор: rusev Категория: Политика   
Прочетен: 1331 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
      И така , с назначаването на шестото служебно Правителство на България от утре - 11 . 05 . 2021 година ,  на практика Президентът Румен Радев поема отговорността за държавата ни в следващите поне три месеца  . . . 

Едновременно с издаването на Указа за назначаване на Правителството  , той ще издаде и Указ , с които ще разпусне 45 - то  Народно Събрание  ,  както  и ще насрочи новите Парламентарни избори за провеждане на  11 . 07. 2021 година !  

   Така  накратко може да бъдат описани тези негови ходове ,  съобразени с писаните  правила , от които обаче на пръв поглед няма как да си представим Огромната Отговорност , която поема в този момент Президента Радев . 

  На практика според мен с успеха на служебното Правителство ще бъде свързан както достатъчно по - различният изборен резултат !  , които и аз очаквам да се получи след Вота на 11 . 07. 2021 г. , а също така  и резултата на изборите за Президент на България  , които предстоят по - късно през тази есен . Всички знаем -  Румен Радев вече обяви , че заедно с настоящият си Вицепрезидент заедно  ще търсят своя втори  управленски  мандат . . .  

    Ясна е и Задача № 1 , която Президента поставя пред това Служебно Правителство - Разследване на Кражбите на Бойко Борисов  & Герб , разбира се ! 
   Именно поради тази изключително важна за всички ни дейност , не само на мен е ясно , че с лица от типа на професорите Герджиков &  Близнашки !?! , тя Няма как да се извърши , разбира се . . . 

   Именно поради това е изключително важно на кои лица ще заложи утре Радев - за тази цел трябват на Първа линия  Смели и Истински мъже и жени , доказали се през годините като откровени борци , като  врагове  на уродливия корупционен модел на Герб , които като кукувича прежда окупира и задуши всички Институции в страната ни  , правейки ги формални ,  с  изчерпано съдържание , и напълно формална дейност .  

   Убеден съм , че подобни смели и безкомпромисни действия ще бъдат предприети още в първите десетина дни , като в тях се включват както задължителни смени на  Областни управи и Областни Дирекции на Полицията , така и прибягване до арести на бившия премиер Борисов , бившия депутат Пеевски , и ред други подобни "знакови" лица , за които от години в публичното ни простарнство  има предостатъчно данни те  да бъдат привлечени под отговорност .  

   Разбира се , всички ние видяхме протеста от страна на Прокуратурата преди няколко дни - мълчаливо , срещу намерението да бъде закрито спецправосъдието . 

  В същото време не можем да не забележим , че упорито  това спецправосъдие не забелязва   знакови Скандали , които разтърсиха държавата , като този с кюлчетата злато и пачки с по 500 Евра в нощното шкафче на Борисов , аудиозаписите с неговия глас , в които той нарежда да бъдат "ударени" опоненти , непослушни бизнесмени и евродепутати ,  дори ! ,  с т.н. "Осемте джуджета" , и ред други подобни страхотии и пълни простотии  !  

  Настъпва Време разделно , в което всички нормални хора трябва да видят и да се убедят !  , че има Воля за подобни решителни действия , с които този грижливо изграден десетина години  силно порочен и  Мафиотски по същността си  от горе до долу  модел , ще започне да се разгражда , както и окончателно премахне , разбира се ! ! ! 

  Категорично и  много по - вдъхновено и  аз  ще продължа своята борба тук  , на място ,  с местните лица , олицетворяващи този порочен  модел . Кръстен от мен "ОФ" . . . 

  Като за начало съм решил да попитам новият  Министър на Здравеопазването как преценява - а и  доколко е редно според него , отдавна вече  бившият депутат от Герб д-р  Венка Стоянова ( понастоящем  на 64 години и 10 месеца , да е жива и здрава )  , и  от няколко години пенсионер , при това ,  да се върне след края на депутатския и мандат от 25.03.2021 година  понастоящем  като Директор на РЗИ Търговище ??? 

  Мисля , че казуса е  много интересен , щекотлив и показателен , при това - всеки може да добие представа за какъв нов личен  морал - а и стара алчност иде реч при тези ора , мисля .

  Но по - важното за мен ще бъде становището , както и особено  реакцията на новият Служебен Министър по него  , разбира се  . . .  


     КУРАЖ  И  СВЕТЛИНА  !  

   

   


Тагове:   ЦСКА,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rusev
Категория: Политика
Прочетен: 1322252
Постинги: 769
Коментари: 98
Гласове: 614
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031