Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.11.2019 14:21 - част 3: За секса и града: разочарованието
Автор: u4itel Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 388 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 25.11.2019 16:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 И ако сексът служи и за домогване до пари и добра длъжност, то любовта е нещо безплатно. Само че любовта не може да бъде само алтруизъм (само даване); и в известен смисъл в любовта Вие правите доста повече компромиси и по отношение на принципите Ви. И ако Вие не искате да правите още в началото секс, възможно е все пак да правите, точно защото не искате да изгубите другия или просто искате да сте много близки.(Прочетете статията ми за СПИН и взимане на сертификат за липса на вируса от поликлиника). Когато човек държи на другия, незнайно и смайващо за самия себе си, прави компромиси. И след края на връзката следват изненади:

1. Показване на голи снимки по Интернет от бившия партньор;
2. Подигравки от трети лица (може и да няма такива, а да си въобразяваш, че всички за теб говорят);
3. Срам и опит да се скриеш от другите;
4. Някои смятат, че провалът ти се дължи в това, че не си ги слушал;
5. Останалите искат да бъдеш като преди връзката, а не осъзнават, че тя ти е била, за да си вземеш поука и че да забравиш за случилото се изведнъж и просто така не е най-добрият вариант.   

 При всички случаи, ако си взел мерки против преобръщащи живота ти последици предварително, не си сгрешил. Една последица за жените: неочаквано ставаш майка, а за мъжете: не е хубаво просто да избягаш от бащинство. (За противозачатъчни питайте в аптеките или следете рекламите. Има и противозачатъчни за до 24 часа след секс, но попитайте за наличност в града Ви предварително.)   

 В някои държави, за гимназисти съществува проект с яйца-бебета (т.е. класният дава на учениците издухани от жълтък и белтък яйца и ги пооцветява като с човешки лица), а учениците си ги носят вкъщи. Те трябва да се стремят да не счупят яйцата. Разбира се, ако това се случи, могат сами да си приготвят заменящо яйце, но си вадят изводите, че родителството не е лесна работа. Могат разбира се да измайсторят дрешки, канапе и креватче. Не е хубаво да поставят "бебето" си на много шум или студено. Родителите на учениците също следят за атмосферата и напомнят: не оставяй бебето си на студено; приготви нещо.   Ако все пак сте достатъчно голяма жена, можете успешно да бъдете "самотна" майка.
 
 Да унивате не е хубаво в каквито и да е разочарования.


Тагове:   секс,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: u4itel
Категория: Други
Прочетен: 509548
Постинги: 238
Коментари: 189
Гласове: 878
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930