Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2018 22:11 - Ген. Кирчо Киров: Случаят ”Скрипал” е грандиозно мероприятие срещу Русия и Путин
Автор: elianna Категория: Лични дневници   
Прочетен: 410 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Интерес има Западът, който иска да натика Москва в ъгъла, категоричен е той

"Категорично съм убеден, че това (атаката с бойно отрово вещество срещу бившия служител на ГРУ Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия, бел. ред.) не може да бъде руска наказателна акция. Страната, която е най-малко заинтересована, е Русия и Путин. Там утре предстоят избори. Това е грандиозно мероприятие, насочено срещу Русия. Интерес имат Западните страни, които искат да натикат Русия в ъгъла, да я омаловажат като световна сила." Това каза в директна връзка със студиото на предаването ”Офанзива с Любо Огнянов” по Канал 3 бившият директор на разузнаването, генералът под домашен арест Кирчо Киров. 

”В Лондон преминават огромни руски финансови потоци и не е изключено смъртта на Глушков(бившият зам.-шеф на Аерофлот Николай Глушков, който бе открит мъртъв в дома си в южен Лондон на 12 март, бел. ред.) да е свързана с това”, смята той. ”Във Великобритания има голяма колония от руснаци, които са настроени против Путин и не е изключено и това да е част от вътрешни разправии между руската емиграция там”, продължи той. 

”Без съмнение високото посещение на тримата директори на секретни служби на Русия в САЩ е знаково. Досега не се е случвало. На срещата са разгледали всички опции за сътрудничество в борбата с тероризма и въпроси от политически характер”, коментира още Киров. 

"Смяната на държавния секретар на САЩ Рекс Тилърсън се проточи, слуховете тръгнаха още преди година. Той беше човекът в екипа на Тръмп, който не говореше на един език с него", коментира още разузнавачът. 

"Трета световна война няма да има! Това е виртуална заплаха!", категоричен е Кирчо Киров. 

”Сигурен съм, че истината за мен ще възтържествува. Тези дела си имат своите автори – изпълнители и поръчители. Вярвам в хората с морал в съдебната система”, заяви той по повод делата, които се водят срещу него.

 

 

 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elianna
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1172875
Постинги: 1302
Коментари: 1089
Гласове: 610
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031